Reserveer uw parkeerplaats!

Het strand van Zandvoort

Mel’s aparthotel heeft momenteel 2 beschikbare appartementen voorzien van alle comfort en gemak voor een uitgeruste nacht. Kom voor een weekendje weg naar de kust en geniet van een fijn verblijf in het karakteristieke hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

Hoe kan je het hotel bereiken?

Mel’ Apart Hotel ligt op loopafstand van het treinstation van Zandvoort. In de winter gaat er elk half uur een treinnaar Amsterdam Centraal Station via Haarlem. In de zomer elk kwartier. Check 9292.nl voor de planning endaar kan men ook reserveren. Vanaf Airport Schiphol is het ongeveer 45 minuten.

Vanuit Duitsland is het mogelijk om met de Flixbus naar Nederland te komen. Deze brengt u tot Amsterdam Sloterdijk waarna er een directe treinverbinding is naar Zandvoort aan Zee.

www.flixbus.de

Parkeren

In heel Zandvoort is betaald parkeren maar er zijn een paar plekken waar je voor een mooie prijs een dag of week kaart kan kopen. Er zijn winter en zomer tarieven en via de site zandvoort.parkeerservice.nl kan men ook een plek reserveren.

LET OP! Per Juli 2023 gaan er nieuwe tarieven in.

In het Centrum gebied €4 per uur voor de eerste 2 uur, daarna €7 per uur hou dit goed in de gaten en parkeer voor langere tijd op de boulevard op in de parkeergarage LDC of op parkeerterrein Zuid. Wij zullen de website tegen die tijd aanpassen naar de actuele parkeer tarieven.

 • Haarlem Spaarwoude (IKEA)
  U kunt hier gratis parkeren en met de trein vanaf Haarlem Spaarnwoude bent u in 15 minuten bij ons hotel. U voorkomt hiermee filerijden naar Zandvoort en de omgeving is uitstekend te bereiken middels het Nederlands openbaar vervoer. (enkele reis Haarlem Spaarnwoude – Zandvoort kost € 2,70). Ons hotel ligt naast het treinstation Zandvoort.

  Adres: Laan van Decima 1, 2031 CX Haarlem
 • Parkeerterrein Zuid
  Dit is een parkeerterrein op 16 minuten loopafstand vanaf Mel’s. Het parkeerterrein biedt een weektarief aan voor € 35,00.

  Adres: Ingenieur G. Friedhoffplein 14, 2042 BN Zandvoort
 • Parkeergarage Louis Davids Carre (LDC, betaalautomaat in de parkeergarage)
  U kunt ook parkeren in parkeergarage LDC. De kosten hiervoor zijn €2,50 per uur, een dagtarief van € 15,- (vanaf juli €20,- voor 24 uur, 3-daags voor €35,- en 7-daags voor €60,-) en een weektarief van € 50,00. Deze locatie is op 6 minuten loopafstand vanaf het hotel. Goed alternatief is Boulevard Barnaard €15,- voor 24 uur, ook 5 min lopen.

  Adres: Louis Davids Carré 1 – 2042 LZ Zandvoort

Parkeer je op of vlakbij de boulevard dan moet je tussen 10.00 uur en 22.00 uur betalen. Je koopt vooraf je parkeerkaartje bij een van de parkeerautomaten of je meldt je aan via een belparkeerapp. Let op: Het uurtarief op straat is hoger dan het uurtarief op een parkeerterrein of in de parkeergarage. Vlak achter de boulevard mogen alleen vergunninghouders parkeren. Let dus goed op of je bij een parkeerautomaat parkeert, anders riskeer je een boete van minimaal € 100,-.

Sinds juni 2022 is er bij Parkeerterrein De Zuid en op de hoek van de Louis Davidsstraat-Prinsesseweg een servicepunt voor deelscooters ingericht. Je kunt na het parkeren dus eenvoudig een e-scooter huren en hoeft niet meer te lopen naar jouw plaats van bestemming. Naast deze servicepunten zijn er nog 5 servicepunten in Zandvoort. Heb je een vermoeden dat het een drukke dag gaat worden en parkeren lastig zou kunnen zijn? Neem de trein! Deze rijdt in de zomer 6 keer per uur vanaf station Amsterdam Centraal en/of Haarlem naar station Zandvoort. Vervolgens sta je binnen 5 minuten met je voeten in het zand! Het station ligt namelijk nog geen 200 meter vanaf het strand. Ook loop je zo het centrum van Zandvoort in.

Reserveer uw parkeerplaats!

Reserveer jouw appartement of arrangement!

Je kan ons ook direct contacten.

Bel +31 (0)6 29 30 04 34 of  mail hanneke@melsaparthotel.nl

Minimaal 2 nachten.

Keuze appartement (optioneel)

Keuze arrangement (optioneel)

Uw reservering is pas definitief na onze bevestiging