In de buurt

Wat te doen in en rond Zandvoort

Zandvoort is omgeven door prachtig natuurgebied. Verken dit te voet of met de fiets. Of pak de trein naar Haarlem of Amsterdam. Maar ook in Zandvoort zelf is genoeg te doen.

Het strand van Zandvoort

Op het strand van Zandvoort staan in de winter 5 strandpaviljoens en van Februari tot November zelfs 35 strandpaviljoens waar je van s’ochtends vroeg tot laat in de avond kunt genieten in, op of aan het water. Elke dag weer een prachtig uitzicht.

Ontdek de natuur

Pak een fiets en ontdek ons mooie natuurgebied. Kennemerduinen,
ook wel Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Amsterdamse
Waterleidingduinen. Er zijn diverse routes, deze kan je ook downloaden via visitzandvoort.nl of de anwb.nl site Nederlandfietsland.nl.

Zandvoort City

Zandvoort heeft een oude dorpskern waar men doorheen kan slenteren en de oude vissershuisjes kan bewonderen. Een mooi authentiek museum en zelfs een juttersmuseum Met donkere dagen kan men zich heerlijk laten verwennen in de diverse beauty salons of ga het avontuur aan in de Escape Room

Stedentip naar Haarlem

Pak de trein naar Haarlem of Amsterdam waar veel musea te vinden
zijn. In Haarlem vind je onder andere het: Frans Hals Museum, Teyler Museum, Verwey Museum, Museum van de Geest of bezoek de Sint Bavo Kerk. Maar het is ook heel leuk een sloep te huren bij Sloepdelen Haarlem en Haarlem vanaf de wateren te beleven. En daarbij is Haarlem een heerlijke shopstad.

Bezoek Amsterdam

In Amsterdam vind je onder andere de volgende musea: Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Anne Frank Huis. Fabrique des Lumières heeft steedsweer nieuwe prachtige digitale presentaties. Of wandel door de mooie parken. Leer Nederland kennen in de 5D Flight Experience bij ‘This is Holland’.

Culinair Zandvoort

Er zijn 5 vaste strandpaviljoens op Zandvoort ( Tijn Akersloot, en van half Februari tot November zijn de seizoensgebonden ook weer opgebouwd. Het leuke van Zandvoort is dat het zo veelzijdig is, vooral door deze strandpaviljoens.

Reserveer jouw appartement of arrangement!

Je kan ons ook direct contacten.

Bel +31 (0)6 29 30 04 34 of  mail hanneke@melsaparthotel.nl

Minimaal 2 nachten.

Keuze appartement (optioneel)

Keuze arrangement (optioneel)

Uw reservering is pas definitief na onze bevestiging