In de maak

Het hotel in ontwikkeling

Mel’s heeft al twee prachtige appartementen. Deze zijn in 2023 januari gerenoveerd. Badkamers, toilet en keukens zijn aangepakt. In 2024 hopen wij dit uit te bereiden met nog 4 appartementen. We zullen zorgen dat aan alle faciliteiten wordt gedacht zodat u een heerlijke onbezorgde vakantie heeft.

De Pintxos Wine Bar

De Pintxos Wine bar is gesitueerd in het souterrain van het pand met de ingang aan de beroemde Kippentrap. Straks kunnen we de gasten ontvangen en verwennen met de lekkerste wijnen en verrassendste hapjes. Pintxos zijn luxe hapjes geserveerd op een broodje. Je kan het delen, of je neemt een proeverij. Daarnaast hebben we straks ook voor de liefhebbers tapasplanken en een Kaasplank met de heerlijkste kazen van Bourgonisch Lifestyle.

Maar eerst gaan we zorgen dat we jullie veilig kunnen ontvangen. Check Instagram om op de hoogte te blijven van de verbouwing.

Heerlijk ontwaken in een karakteristiek Zandvoorts aparthotel

Tussen het bruisende centrum en het heerlijke strand vind je in de Zeestraat Mel’s Aparthotel. Wakker worden en op steenworpafstand van de heerlijkste koffietentjes en ontbijt, lunch of dineer met de voetjes in het zand.

Boek een appartement

Appartement Zeestraat 02

Favoriet bij onze gasten

Appartement Zeestraat 01

Reserveer jouw appartement of arrangement!

Je kan ons ook direct contacten.

Bel +31 (0)6 29 30 04 34 of  mail hanneke@melsaparthotel.nl

Minimaal 2 nachten.

Keuze appartement (optioneel)

Keuze arrangement (optioneel)

Uw reservering is pas definitief na onze bevestiging