Over

Mel’s Pintxos Wine bar & Aparthotel

400m van het strand

Volledige appartementen

Uitzicht op de stad

Gratis WIFI

Het ontstaan

31 Jaar geleden startte Jeroen met zijn vader Frans een strandpaviljoen op Zandvoort. Ze noemde het Paviljoen Jeroen. In de loop der jaren kwam Hanneke erbij, kregen ze twee dochters en ze genoten van het vrije leven op het strand. Hard werken maar na een dag hard werken ook weer zo voldaan. Toch kriebelde het nog ergens om iets nieuws op te zetten.

Zeestraat 44 heeft lang geleden de functie van Wijnwinkel gehad. Daarna heeft er een goed lopende travestietenbar gezeten en vervolgens heeft de familie Tan er een goedlopend restaurant geëxploiteerd. Laatste jaren heeft de dienst gedaan als woning en verhuur.

Mei 2023 kwam Zeestraat 44 op ons pad. Je voelde de potentie en we konden onze droom omzetten in werkelijkheid. Wel viel er nog een hoop te doen en dat doen we nu stapje bij stapje.

De eerste gasten hebben we al mogen ontvangen en we kunnen niet wachten de deuren van de Pintxos Wine Bar te openen.

See you soon!

Jeroen & Hanneke

Mel’s in ontwikkeling

In Januari 2023 zijn de 2 bestaande appartementen voorzien van een nieuwe badkamer en zijn de keukens aangepakt. Het volgende project is de Pintxos Winebar. We hopen eind mei jullie te kunnen verwennnen met de heerlijkste hapjes en drankjes.

Eind 2023 begin 2024 hopen we te kunnen beginnen met de uitbreiding met nog 4 appartementen. Volg de laatste ontwikkelingen via de link

Boek een appartement

Appartement Zeestraat 02

Favoriet bij onze gasten

Appartement Zeestraat 01

Reserveer jouw appartement of arrangement!

Je kan ons ook direct contacten.

Bel +31 (0)6 29 30 04 34 of  mail hanneke@melsaparthotel.nl

Minimaal 2 nachten.

Keuze appartement (optioneel)

Keuze arrangement (optioneel)

Uw reservering is pas definitief na onze bevestiging